Kom eens langs!

Tijdens ons Jobcafé kan je kennis maken met ons team dat zich elke dag inzet om asielzoekers te ondersteunen én te weten komen wat een job als leidinggevende in één van onze 20 centra in Vlaanderen inhoudt.

  • Woensdag 31 mei 2023
  • 18u tot 20u30
  • Hoofdkantoor Rode Kruis-Vlaanderen
    Motstraat 42, 2800 Mechelen
Bedankt! We hebben je reservatie goed ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact op!
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer!

Waarom werken bij
Rode Kruis-Vlaanderen

Jouw werk heeft een directe impact op de maatschappij

Je komt terecht in een organisatie met sterke visie en missie

Je krijgt een intensief opleidingstraject

Je komt in contact met verschillende culturen

Je krijgt voortdurend nieuwe uitdagingen, geen enkele dag is hetzelfde

Je bent omringd door experts om op terug te vallen

Voor wie?

Werken in een opvangcentrum betekent werken op een plek waar je een directe impact hebt op de maatschappij. Je komt terecht in een organisatie met een sterke visie en missie waar je omringd wordt door verschillende culturen.  In een opvangcentrum is  geen enkele dag hetzelfde. Dagelijks komen er nieuwe uitdagingen op je pad van logistieke problemen tot psychosociale vraagstukken. Gelukkig krijg je bij ons een intensief opleidingstraject en word je omringd door een fijn team die intussen experts zijn in het veld.

Ben jij een duizendpoot die hier helemaal warm van wordt? Heb jij een hart voor mensen en kan je niet wachten om mee het verschil te maken? Schrijf je zeker in voor dit evenement. Ervaring in de psychosociale sector of ervaring als leidinggevende in een andere sector is een troef, maar we staren ons hier niet op blind. Mits de juiste mindset en motivatie ben je ook zonder deze ervaring zeker welkom!

Wat?

We beginnen de avond met een infosessie, zodat je een beter beeld krijgt van de uitdagingen en kansen van werken in deze sector. Daarna staat er een Meet & Greet met een collega en ons management op de agenda. Zij zullen al jouw vragen beantwoorden en je enthousiast maken over het werken bij het Rode Kruis-Vlaanderen met een hapje en een drankje.  

Helemaal enthousiast? Je krijgt tijdens de avond ook de kans om met onze recruiters te praten. Zij geven je met plezier meer info over het sollicitatieproces en geven je meteen een duwtje in de rug.

Ik wil me inschrijven